Vinduesmaling

Det er essentielt at du maler og plejer dine vinduer regelmæssigt, så de kan holde i mange år. At male sine vinduer er et ideelt sommer-projekt, da det er vigtigt at vejret er lunt og tørt, så vinduerne kan tørre uden at blive generet af regn og blæst. Hos Gebenna forhandler vi hurtigtørrende vinduesmaling til udendørs brug fra Gjøco, som kan tones i alle regnbuens farver. En vinduesmaling er en særlig form for træbeskyttelse som ikke klæber, men giver en meget hård og stærk overflade. Vinduesmaling har en hurtig tørretid, så du kan blive færdig med at male dine vinduer på én dag. Vi fører også træolie i højeste kvalitet som du kan anvende til dine gamle mahogni vinduer eller andre vinduer af træ. Du finder alt hvad du skal bruge når du skal male dine udendørs vinduer, her.

Maling til Vinduer

Gjøco Herregård Dør og Vinduesmaling er en super god maling til maling af døre, vinduer, havemøbler og andet udendørs træværk. Malingen lægger en film på overfladen, som beskytter træet mod fremkomst af mug og alger.

Ønsker du en maling der er super holdbar og som er skabt til de fine detaljer? Så er denne vinduesmaling et produkt for dig! Dette produkt er en videreudvikling på Gjøco Herregård og er det absolut bedste produkt de producerer som træbeskyttelse. Dette er med til at Gjøco Herregård Dør og Vinduesmaling har en sublim glansstabilitet hvilket vil sige, at din overflade både ser nymalet ud, og er beskyttet i længere tid, end sammenlignet med almindelige udendørs træmalinger.

Olie til Mahogni Vinduer

Er dine vinduer af træ og ønsker du at bevare det smukke naturlige look, samtidig med at du giver dine vinduer beskyttelse? Så skal du give dem en god træolie. Terrasseolien fra Junckers er ideel til netop dette formål. Olien trænger ind i træet og giver det optimal beskyttelse mod solens UV-stråler.

Mal vinduer udendørs

Overfladeforberedelse:

 1. Sørg for at overfladen er ren, tør og fri for snavs før du påbegynder malerarbejdet.
 2. Vask træværket i grundrens og fej al støv, spindelvæv og hvad der ellers måtte sidde, væk.
 3. Slib overfladen med fint sandpapir, og fjern herefter al støv. Jo renere overfladen er, des bedre binder træbeskyttelsen.
 4. OBS! Fugtigheden i træet må ikke overstige 15%
 5. Fiks eventuelle revner og sprækker i træet med en fuge tilpasset træ. For at undgå udtræk fra knaster er det vigtigt at påføre en knastlak eller lignende.
 6. Mal overfladen 2 gange for at forhindre at laget bliver gult.
 7. Nyt og ubehandlet træ skal grundes før du maler det, for at undgå råd og svamp

Påføring:

 1. Overfladens temperatur skal være mellem 10-25°C, og fugtigheden i træet må ikke overstige 15%. Normalt siger man at sensommeren er det optimale tidspunkt til at male udendørs træværk på, da træet her har fået lov til at tørre sommeren over.
 2. Omrør træmalingen grundigt. Produktet skal også omrøres under brug.
 3. Påfør et jævnt lag med en sprossepensel. Vi anbefaler at du anvender en syntetisk- eller engangspensel, da den vil blive slidt af den grove overflade.
 4. Påfør andet lag, når første lag maling er tørt – ca 3. timer.
 5. det bedste resultat opnås ved at slibe let med fint sandpapir (korn 150-200) mellem lagene

CVR DK37 40 77 39